Pohjois-Karjala Pride tulee!

Hei tyypit!

Meidän Prideen on kuukausi aikaa! Se järjestetään tänä vuonna 23.-26.9. Tämän vuoden Pridesta tulee pieni ja kotikutoinen, vältämme suuria kokoontumisia (ei kulkuetta siis, pahoittelumme!) ja suurin osa ohjelmasta järjestetään etänä.
Kukaan ei varsinaisesti koordinoi tätä Pridea, eikä sillä ole ”ydinporukkaa”, me tehdään tätä yhdessä. Sinäkin voit tehdä!
Siispä jos sinusta yhtään tuntuu siltä, että voisit tulla mukaan talkoisiin, olet mitä lämpimimmin tervetullut!
Pienikin panostus on tärkeä! ❤️

Alamme nyt myös herättelemään meidän someja (Instagram- ja Facebook-tilejä) henkiin ja myös tähän voi osallistua!
Mahdollisuuksia on paljon; sisällön tuottaminen, tempausten ideoiminen, tilien tägääminen, postausten kommentointi ja tykkääminen.
Pohjois-Karjalan Setalla on nyt myös puhelinnumero (0408704153). Siihen voi soittaa tai laittaa WhatsApp- tai tekstiviestiä jos jotakin kysyttävää tulee, tai jos haluaa vaikka ideoida yhdessä.
Voit myös laittaa sähköpostia osoitteisiin pj@hobiles.fi tai sihteeri@hobiles.fi tai viestittää Instagramissa tai Messengerissä.
Jos haluat, lisäämme sinut talkoolaisten ryhmään Facebookissa.

Tapaamme nyt talkooporukalla joka keskiviikko klo 17 Aavassa (Rantakatu 23, käynti sisäpihalta), sekä etäyhteydellä Prideen saakka. Kokouksia on jäljellä vielä neljä. Tervetuloa mukaan!

Nyt on hyvä hetki aktivoitua ja tehdä oma, itselleen sopivan kokoinen osuus yhdenvertaisemman Pohjois-Karjalan (siun, miun, meidän) puolesta!
🌈❤️🧡💛💚💙

Some-linkit:
Pohjois-Karjalan Setan Facebook-sivut
Pohjois-Karjalan Setan Instagram-tili
Pohjois-Karjala Priden Instagram-tili