Ryhmät

Pohjois-Karjalan Seta:n ryhmissä kunnioitamme jokaisen yksilöllisyyttä ja itsemäärittelyoikeutta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta. Kaikkia kohdellaan kunnioittaen ja tapaamisissa kunnioitetaan muiden yksityisyyttä. Kaikkien osallistujien pitää voida tuntea olonsa turvalliseksi.

Alla lisätietoa ryhmistä. Tervetuloa mukaan!

 

otus

Transryhmä

Avoin vertaistukiryhmä, olitpa sitten nainen, mies, muunsukupuolinen, inter-sukupuolinen, transgender, queer tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön.

Pohjois-Karjalan Setan transryhmän tarkoitus on tarjota luottamuksellista vertaistukea ja jakaa kokemuksia sekä avoimesti tietoa aiheesta.
Ryhmä kokoontuu noin kerran kuussa erilaisen toiminnan merkeissä (teetä ja sympatiaa, keskustelua, leffailtoja, pelejä, keilausta..).
Olitpa sitten nainen, mies, inter-sukupuolinen, transgender, queer tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön jne. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Transryhmässä saat huoletta olla oma itsesi. Jokaisella on oikeus määritellä itsensä niin kuin haluaa, tai jättää määrittelemättä.
Toimintaan ei velvoiteta osallistumaan, kaikki on vapaaehtoista. Ja mikä tärkeintä, ryhmän sisällä vallitsee luottamus sekä kunnioitus toisia ryhmän jäseniä kohtaan.

Lisätietoa: transryhma(a)hobiles.fi

Facebook-sivu

Varhaisnuorten Moninaisuus meissä -ryhmä (järj. Setlementti)

Alken 26.9.2018 | 16:0017:30
Joensuun Setlementtitalo, Niskakatu 4, 80100 Joensuu, Suomi

Seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuuluville, identiteettiään vielä etsiville tai muuten vain aiheesta kiinnostuneille nuorille. Täällä voit pohtia asioita yhdessä, turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä. Ryhmä on suunnattu 9-22 -vuotiaille. Tervetuloa!

Lisätietoa: Iida: 050 3055 650 (soitto, tekstari ja Whatsapp)

Nuortenryhmä

Alkaen 3.9.2018 | 16:00-18:00

Rantakatu 23A, 2.krs. Yhteisötila AAVA.

Etkö olekaan hetero? Onko kaapissa yksinäistä? Eikö äiti ymmärrä?

Pohjois-Karjalan Seta Hobiles ry järjestää sateenkaarevaa nuortenryhmätoimintaa kaikille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville nuorille. Maksuttomassa ja päihteettömässä ryhmissämme jokainen voi olla oma itsensä ilman pelkoa syrjinnästä. Mukaan voi liittyä myös, jos haluaa tukea vähemmistöön kuuluvaa kaveriaan. Ryhmä on suunnattu 15–29-vuotiaille nuorille. Tule rohkeasti tutustumaan muihin sateenkaaren tuolla puolen eläviin!

Jännittääkö tulla yksin? Voit laittaa meille viestiä instagramissa @hobilesry tai facebookissa Joensuun Sateenkaareva nuortenryhmä. Ryhmiimme voi myös tuoda ystävän mukana!

Tällä hetkellä nuorten ryhmä kokoontuu Joensuussa joka toinen viikko. Haluaisitko ryhmän omallle paikkakunnallesi? Ota rohkesti yhteyttä!

 

Lisätietoa: pj(at)hobiles.fi

Facebook-sivu

English speakers´ group

We gather once a month under the name Joensuu Lgbtiq Hangout to relax and enjoy each others company.

Come to meet other people in Joensuu!

Facebook page

 

Aikuisten ryhmä

Aikuisten iltamat on suunnattu kaikille jotka haluavat osallistua teemallisiin keskusteluiltoihin sekä muihin aktiviteetteihin mitä ryhmä järjestää. Iltamat eivät ole ikärajattu nimestä huolimatta. Teemalliset keskustelut koskettavat erilaisia sateenkaarevia aiheita ja joskus myös ulkopuolinen vierailija pistäytyy virittämässä keskustelua. Paikalle voi tulla vain kuuntelemaan ja tapaamaan muita samanhenkisiä ihmisiä.
Ryhmään ei tarvitse ennakkoilmoittautumista eikä osallistuminen edellytä säännöllistä sitoutumista.
Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä purtavaa
Tulevia teemoja: Homoystävällinen matkustaminen, ”kaapista ulos” – ja mitä sitten tapahtui?, Tasa-arvoinen avioliittolaki, HBLT -kulttuuri Suomessa.
Tapaamiset joka toinen kuukausi, ilmoituksia voi seurata Hobileksen nettisivuilta tai Facebook- ryhmästä.

Lisätietoa: aikuiset(a)hobiles.fi

Facebook-sivu

 

Elokuvaryhmä Hobilesin a veery gay movie night

Ryhmä elokuvien ystäville! Ei oo väliä oletko hetero, homo tai kilpikonna, iltojen kautta voidaan tutustua uusiin ihmisiin ja katsella hyviä elokuvia mukavassa seurassa. Illat järjestetään aktiivijäsenten kodeissa, vaihtelevissa sijainneissa. Tässä ryhmässä voidaan vaihtaa ideoita siitä mitä elokuvia voitaisiin katsoa, sekä milloin ja missä. Muukin yleinen hölpötys on täysin sallittua 😀 Leffojen ei tarvitse välttämättä olla gay, kaikki käy :>

Kaikki mukaan! Leffoja jee! Ihmisiä jee!

Facebook-ryhmä

 

Lukupiiri

Lukupiiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Piirissä luetaan monenkirjavaa sateenkaarevaa kirjallisuutta. Lisätietoa: pj(a)hobiles.fi