Ryhmät

Hobilesin ryhmissä kunnioitamme jokaisen yksilöllisyyttä ja itsemäärittelyoikeutta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta. Kaikkia kohdellaan kunnioittaen ja tapaamisissa kunnioitetaan muiden yksityisyyttä. Kaikkien osallistujien pitää voida tuntea olonsa turvalliseksi.

Alla lisätietoa ryhmistä. Tervetuloa mukaan!

 

otus

Transryhmä

Avoin vertaistukiryhmä, olitpa sitten nainen, mies, inter-sukupuolinen, transgender, queer tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön.

Hobilesin transryhmän tarkoitus on tarjota luottamuksellista vertaistukea ja jakaa kokemuksia sekä avoimesti tietoa aiheesta.
Ryhmä kokoontuu noin kaksi kertaa kuussa erilaisen toiminnan merkeissä (teetä ja sympatiaa, keskustelua, leffailtoja, pelejä, keilausta..).
Olitpa sitten nainen, mies, inter-sukupuolinen, transgender, queer tai sukupuoli-identiteetiltäsi määrittelemätön jne. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Transryhmässä saat huoletta olla oma itsesi. Jokaisella on oikeus määritellä itsensä niin kuin haluaa, tai jättää määrittelemättä.
Toimintaan ei velvoiteta osallistumaan, kaikki on vapaaehtoista. Ja mikä tärkeintä, ryhmän sisällä vallitsee luottamus sekä kunnioitus toisia ryhmän jäseniä kohtaan.

Lisätietoa: transryhma(a)hobiles.fi

Facebook-sivu

Varhaisnuorten ryhmä

9 -22 vuotiaille. Sinulle, joka mietit seksuaalista tai sukupuolista identiteettiäsi tai olet muuten vain kiinnostunut aiheesta. Joka toinen keskiviikko Joensuussa.

Lisätietoa: Iida: 050 3055 650 (soitto, tekstari ja Whatsapp)

Nuortenryhmä

Etkö olekaan hetero? Onko kaapissa yksinäistä? Eikö äiti ymmärrä?

Pohjois-Karjalan Seta Hobiles ry järjestää sateenkaarevaa nuortenryhmätoimintaa kaikille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluville nuorille kerran kuukaudessa. Maksuttomassa ja päihteettömässä ryhmissämme jokainen voi olla oma itsensä ilman pelkoa syrjinnästä. Mukaan voi liittyä myös, jos haluaa tukea vähemmistöön kuuluvaa kaveriaan. Ryhmä on suunnattu 15–29-vuotiaille nuorille. Tule rohkeasti tutustumaan muihin sateenkaaren tuolla puolen eläviin!

Tällä hetkellä nuorten ryhmiä toimiii Joensuussa ja Lieksassa. Haluaisitko ryhmän omallle paikkakunnallesi? Ota rohkesti yhteyttä!

 

Lisätietoa: pj(at)hobiles.fi

Facebook-sivu

English speakers´ group

We gather once a month under the name Joensuu Lgbtiq Hangout to relax and enjoy each others company.

Come to meet other people in Joensuu!

Facebook page

 

Aikuisten ryhmä

Aikuisten iltamat on suunnattu kaikille jotka haluavat osallistua teemallisiin keskusteluiltoihin sekä muihin aktiviteetteihin mitä ryhmä järjestää. Iltamat eivät ole ikärajattu nimestä huolimatta. Teemalliset keskustelut koskettavat erilaisia sateenkaarevia aiheita ja joskus myös ulkopuolinen vierailija pistäytyy virittämässä keskustelua. Paikalle voi tulla vain kuuntelemaan ja tapaamaan muita samanhenkisiä ihmisiä.
Ryhmään ei tarvitse ennakkoilmoittautumista eikä osallistuminen edellytä säännöllistä sitoutumista.
Tarjolla on kahvia, teetä ja pientä purtavaa
Tulevia teemoja: Homoystävällinen matkustaminen, ”kaapista ulos” – ja mitä sitten tapahtui?, Tasa-arvoinen avioliittolaki, HBLT -kulttuuri Suomessa.
Tapaamiset joka toinen kuukausi, ilmoituksia voi seurata Hobileksen nettisivuilta tai Facebook- ryhmästä.

Lisätietoa: aikuiset(a)hobiles.fi

Facebook-sivu

 

Elokuvaryhmä Hobilesin a veery gay movie night

Ryhmä elokuvien ystäville! Ei oo väliä oletko hetero, homo tai kilpikonna, iltojen kautta voidaan tutustua uusiin ihmisiin ja katsella hyviä elokuvia mukavassa seurassa. Illat järjestetään aktiivijäsenten kodeissa, vaihtelevissa sijainneissa. Tässä ryhmässä voidaan vaihtaa ideoita siitä mitä elokuvia voitaisiin katsoa, sekä milloin ja missä. Muukin yleinen hölpötys on täysin sallittua 😀 Leffojen ei tarvitse välttämättä olla gay, kaikki käy :>

Kaikki mukaan! Leffoja jee! Ihmisiä jee!

Facebook-ryhmä

 

Lukupiiri

Lukupiiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Piirissä luetaan monenkirjavaa sateenkaarevaa kirjallisuutta. Lisätietoa: pj(a)hobiles.fi